O nama

Kvalitet i tradicija su na prvom mestu

Jugolek – FM je preduzeće za promet na veliko i malo medicinskog potrošnog materijala i medicinskih sredstava. Preduzeće nastavlja dugogodišnju tradiciju, staru preko 60 godina, bavljenja ovom delatnošću. U svom sastavu ima sektor maloprodaje i sektor veleprodaje. Maloprodaja se bavi prodajom na malo medicinskih sredstava u specijalizovanoj prodavnici koja se nalazi u Beogradu, u ulici Palmotićevaj br. 5 i prodavnici dečije opreme na bulevaru Kralja Aleksandra 189  u Beogradu. Veleprodaja koja je locirana u Bulevaru Mihajla Pupina 10d, na Novom Beogradu, bavi se prometom robe na veliko, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Preduzimljivost, timski rad, odnos prema klijentu, uzajamno poštovanje, poverenje, otvorenost i integritet su principi koji čine osnove našeg poslovanja. To su polazne tačke kojih se držimo u svakom poslu koji radimo. Oni nas definišu kao organizaciju i služe kao vodiči u našem razvoju i profesionalnom usmerenju. Pomažu nam da održimo dobre odnose sa klijentima, velikim brojem spoljnih saradnika i poslovnih kontakata kao i medju nama samima.

U sastavu preduzeća se nalaze:

Naši partneri

Kontaktirajte nas

U slučaju da ste zainteresovani za neke naše proizvode ili usluge, slobodno nas možete kontaktirati. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.