YUBC

YUBC

Kroz prodavnicu medicinskih sredstava Jugolek FM nudi razne vrste medicinskih aparata i opreme za lekarske ordinacije, zatim u ponudi su i aparati za merenje krvnog pritiska, aparati za merenje šećera u krvi, stetoskopi i drugi lekarski instrumenti. U ponudi su i lekarske torbe, hiruške instrumenti, širok asortiman ortopedskih pomagala, oprema za nepokretne bolesnike, obuća, sredstva za dezinfekciju, laboratorisko staklo itd.

Ističemo našu ponudu medicinskih uniformi: mantila, pantalona , suknji, bluza , majici itd. U okviru naše prodavnice postoji posebno odeljenje gde postoji mogućnost probanja i izbora najlepših i najprikladnijih uniformi za svakog medicinskog radnika ili studenta medicine, stomatologije, farmacije, veterine itd.

Lekarski mantili i ostala medicinska odeća, koju nudimo, izrađeni su od 100% pamuka i odlikuju se vrhunskim kvalitetom i trajnošću što je izdvaja od ostale ponude sličnih proizvoda na tržštu. Svi modeli su u skladu sa zahtevima posla i sa najnovijim modnim trendovima u svetu, kada su u pitanju medicinske uniforme.

Radna odeća i uniforme bitan su element, koji doprinosi uspešnom obavljanju svakodnevnih obaveza. Radna odeća ne samo da doprinosi zaštiti onoga koji je nosi, već predstavlja i vid komunikacije sa drugim ljudima. Kvalitetna i dobro skrojena uniforma doprinosi postizanju utiska pravog izbora, kvaliteta, stručnosti , profesionalizma i poverenja u onoga koji je poseduje. Istovremeno doprinosi njegovom autoritetu i samopozdanju.

Lekarske uniforme su posebno važne kada je u pitanju medicina, jer dodatno predstavljaju tradicionalno obeležje lekara i drugih medicinskih radnika. Stoga, izbor dobre medicinske uniforme je veoma bitan, a Jugolek-FM je uvek tu da vam u tome pomogne.

Lokacija i informacije

Bulevar Mihajla Pupina 10z, 11070 Novi Beograd, Srbija

Telefon: 062/25-78-60

Radno vreme: radni dan: 08:00 do 15:00

Naši partneri

Kontaktirajte nas

U slučaju da ste zainteresovani za neke naše proizvode ili usluge, slobodno nas možete kontaktirati. Odgovorićemo vam u što kraćem roku.